Stichting De Eerste Steen

LAAN VAN VLAANDEREN 205 | 1066 JL AMSTERDAM | tel. 020 6694037

Kroatische lessen

De Eerste Steen organiseert individuele en groepscursussen in de Kroatische taal. De docenten zijn universitair gevormd en hebben meerdere jaren leservaring.
In de Kroatische lessen wordt gewerkt volgens de ideeën van de 'natuurlijke' methode. Cursisten lezen en beluisteren korte, interessante teksten en maken zich al doende het basisvocabulaire eigen. Ook de regels van de grammatica worden op deze manier verworven.
Voor gevorderde cursisten bestaat er de mogelijkheid de kennis van het Kroatisch uit te breiden. Op de hogere niveaus wordt 'op maat' gewerkt. Het leerdoel en de leerwensen van de cursisten bepalen de inhoud van de lessen en de keuze van het materiaal.
De adviseur voor het lesmateriaal is drs. Ineke de Bakker, docente Nederlands als Tweede Taal aan de Universiteit van Amsterdam.

Stichting
| Doelstelling | Literaire vertalingen | Kroatische lessen | Publicaties | Contact | Links